El ple municipal aprova la cessió de 33 parcel·les d' horts urbans

El ple municipal aprova per unanimitat la cessió de 33 parcel·les municipals a diversos ciutadans perquè hi facin horts urbans. Es preveu que al setembre els molinencs i molinenques ja puguin accedir als seus horts.Ja fa gairebé sis anys que des de l'Ajuntament es treballava el projecte dels horts urbans. Avui, finalment el ple municipal de Molins de Rei ha aprovat per unanimitat la cessió de 33 parcel·les municipals a diversos ciutadans i entitats per al seu cultiu particular.


El regidor socialista Àlex Guerrero, doncs, ha obert el punt agraïnt als governs anteriors la seva dedicació i ha fet la lectura dels 33 noms a qui s'han concedit aquestes parcel·les, un procés que es va fer per sorteig públic el passat 14 de febrer i que es va restringir als empadronats a Molins de Rei.


D'entre la llista de beneficiats, que es podrà consultar públicament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, se n'han destinades tres a Serveis Socials, i dues a entitats, l'Associació Gueopic i l'Associació Enreda't per a la Diversitat. D'altra banda també s'ha aprovat una llista d'espera amb 39 noms per a cobrir les possibles vacants.


GERARD CORREDERA, Molins en Comú


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins


Els horts, que estaran destinats exclusivament al conreu per a l'autoconsum, es troben situats al carrer Felip Canalies, en un terreny que forma part del Parc Agrari. Es tracta de parcel·les individuals de 50m2 amb un sistema de rec propi i amb un magatzem amb guixetes perquè cada usuari o usuària pugui guardar-hi les eines. A més, serà d'accés comú per tots els usuaris, que tindran una clau i es prohibirà dur-hi a terme qualsevol activitat que no sigui de caràcter agrícola.


RAMON SANCHEZ, Junts per Molins


ANNA AROCA, Molins Camina


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei


Pel que fa a les previsions s'espera que al setembre els molinencs i molinenques ja puguin accedir als seus horts. De moment, els adjudicataris, disposaran de 15 dies hàbils per a dipositar una fiança retornable de 100 euros.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió