El Ple Municipal aprova delegar a l'AMB les competències del Parc Agrari i el Parc de CollserolaEl ple municipal ha aprovat el conveni administratiu de delegació de competències a l'AMB en relació amb el servei de protecció de la legalitat urbanística als àmbits del Parc de Collserola i del Parc Agrari del Baix Llobregat.


El ple municipal ha aprovat la delegació de competències a l'Àrea Metropolitana de Barcelona del Parc de Collserola i del Parc Agrari del Baix Llobregat pel que fa a la relació amb la protecció de la legalitat i la disciplina urbanística d'aquestes àrees. Es tracta d'una demanda ja proposada des de l'anterior govern que comportarà que una unitat tècnica especialitzada n'assumeixi la gestió. Avui gràcies a la partida aprovada als pressupostos s'ha fet efectiu aquest conveni que feia temps que el Consorci del Parc de Collserola i el Parc Agrari reclamaven.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins


JOAQUIM LLORT, ERC Molins


GERARD CORREDERA, Molins en Comú.


El ple, doncs, ha fet afectiu aquest conveni amb relació amb l'AMB amb l'aprovació per unanimitat per part de tots els grups municipals.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió