El Ple de Molins de Rei aprova les modificacions del Pla General Municipal de Can Coll

El plenari de Molins de Rei ha tornat a posar sobre la taula el debat sobre la falta d’habitatge protegit al municipi. Els grups de l’oposició ERC Molins de Rei, Molins Camina i Molins En Comú, han votat en contra de les modificacions del PGM en l’àmbit de Can Coll perquè, afirmen, que “té uns altres interessos.” El punt ha acabat aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, Junts per Molins i Ciutadans.

6 de febrer 2020


El primer ple del 2020 a l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat provisionalment la modificació puntual del pla General Metropolità en l’àmbit de Can Coll. Davant la presentació de dues al·legacions, s’ha refet el document aprovat inicialment i s’ha tornat a debatre sobre la situació crítica de l’habitatge protegit al municipi.


Tall: GERARD CORREDERA, Molins En Comú.

Tall: JOAQUIM LLORT, ERC Molins de Rei.

Tall: ANA AROCA, Molins Camina.


El regidor d’urbanisme, Miquel Zaragoza, ha lamentat que els grups de l’oposició no hagin presentat al·legacions i ha defensat que ja hi ha terrenys dedicats a fer habitatge protegit. Una qüestió que també ha recolzat el portaveu de Junts per Molins, Ramon Sánchez.


Tall: MIGUEL ZARAGOZA, PSC Molins de Rei.

Tall: RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.


Tancat el debat en què Molins En Comú, Esquerra Republicana i Molins Camina han posat de manifest que el projecte no respon les necessitats d’alguns molinencs i molinenques, el Pla ha acabat aprovat amb els vots a favor del Partit Socialista, Junts per Molins i Ciutadans; i l’abstenció de la CUP.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió