El Ple cessa la Directora de Serveis de l’antiga àrea DIPEL, Carme Pi

L’Ajuntament de Molins de Rei ha cessat la Directora de Serveis de l’antiga àrea DIPEL. L’oposició ha aprofitat l’ocasió per posar sobre la taula el problema de contractació de personal eventual i designació de càrrecs de confiança per part de l’Ajuntament. A més, al ple també s’han pogut veure cares conegudes com la d’Esther Espinosa, que torna a ser regidora del PSC Molins de Rei.

10 de febrer de 2020

El Ple municipal ha acordat la cessió de la Directora de Serveis de l’Àrea de Desenvolupament i Promoció Econòmica Local, Carme Pi. Ho ha fet amb el vot a favor de totes les forces del consistori excepte Junts per Molins.

A més, alguns grups de l’oposició també ha aprofitat l’ocasió per presentar una esmena per amortitzar les places d’aquest tipus. Davant d’un empat tècnic, el vot favorable de l’alcalde ha descartat l’esmena contractual que ha obert debat sobre els càrrecs de confiança que ha designat l’Ajuntament de Molins de Rei els últims anys.


Tall: ANA AROCA, Molins Camina-Podem.

Tall: MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei.

Tall: CARLES ROS, CUP Molins.

Tall: RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.

Tall: GERARD CORREDERA, Molins En Comú.

Tall: MIGUEL ZARAGOZA, PSC Molins de Rei.


La cessada, Carme Pi, s’ha acomiadat, tot demanant al consistori que es millori la situació dels seus treballadors.

A més, durant aquest primer ple de l’any 2020 també s’ha comptat amb la presència de la regidora Esther Espinosa, que s’ha incorporat l’equip de govern socialista en substitució a l’exregidora Laia Castellana, que va deixar el seu càrrec per incompatibilitat laboral.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió