El ple aprova les ordenances fiscals municipals de 2020

Ho ha fet amb els vots a favor del PSC Molins de Rei i amb l’abstenció de la resta de grups municipals del plenari, que conformen l’oposició


El ple extraordinari del 17 d’octubre ha aprovat les ordenances fiscals municipals per a l’exercici 2020. Segons ha explicat el regidor Miguel Zaragoza, són continuistes tot i que sí que presenten alguns canvis. Per exemple, la fixació d’una taxa per l’ús d’equipaments municipals per la celebració de matrimonis civils.


Aquestes modificacions es van aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, format pel grup Socialista i amb l’abstenció de la resta de forces que conformen l’oposició.


LAIA CASSAUBA, Ciutadans.


GERARD CORREDERA, Molins En Comú.


ANA AROCA, Molins Camina.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


JOAQUIM LLORT, ERC Molins.


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.

El consistori posarà a exposició pública l’expedient de les ordenances fiscals durant el termini de trenta dies hàbils, comptats a partir de la publicació de l’anunci d’exposició en el Butlletí oficial de la província. En aquest període doncs, tothom qui tingui interès directe podrà examinar l’expedient i presentar-hi les reclamacions que estimi oportunes. Si no es presenten reclamacions, l’acord restarà definitivament aprovat passat el termini.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió