El ple aprova el pla urbanístic del sector industrial Les Licorelles

El govern afirma que s'hi instal·larà la seu d'una gran empresa que proporcionarà 200 llocs de treballEl ple municipal ha aprovat el Pla Urbanístic de Les Licorelles, el que serà un nou sector industrial a Molins de Rei. Ho ha fet amb els vots a favor del Partit Socialista, Junts per Molins i Esquerra Republicana. Mentrestant, la resta de forces polítiques s'han abstingut.


Aquest pla ja es va aprovar inicialment el dia 30 de gener de 2019 però s'ha tornat a portar a aquest últim ple, ja que s'han modificat alguns paràmetres. En especial, després dels informes que l'Ajuntament hauria demanat a vint-i-una entitats i organismes públics.


MIGUEL ZARAGOZA, Regidor d'Urbanisme.


Des de l'equip de govern informen que aquest nou polígon industrial estarà situat als camps que hi ha al nord de Molins de Rei, a la zona de la Riera del Molí, i que s'hi construirà la seu d'una gran empresa del sector de la logística. Així, afirmen que aquesta donarà feina a més de dues-centes persones.


Finalment, i davant la preocupació d'alguns grups municipals, el govern també s'ha compromès a millorar els accessos de la vila durant aquest mandat. Una qüestió que, diuen, treballaran amb totes les administracions.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió