El nou govern municipal presenta el cartipàs

"Els reptes importants que ha d'afrontat el govern i Molins de Rei ho ha de fer des d'un govern fort"

- Xavi Paz, Alcalde Molins de Rei.El nou govern municipal de Molins de Rei ha presentat el cartipàs 2019-2023, que presenta novetats respecte l’antiga estructura organitzativa de l’Ajuntament.


En concret, el nou consistori consta de tres grans àrees: l’àrea de Serveis Centrals, Promoció de la Vila i Economia; l’àrea de Serveis a les Persones; i l’àrea de Sostenibilitat i Territori.


En aquest sentit, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, ha destacat que s’ha optat per fusionar les antigues àrees DIPEL –Desenvolupament i Promoció Estratègica Local– i Serveis Centrals amb l’objectiu d’agilitzar el seu funcionament i alhora, també, assolir més transversalitat.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


A més, una de les altres novetats presentada pel nou govern socialista ha estat l’agrupació d’algunes regidories i la creació de noves. Específicament, la regidoria de (Dis)capacitat, la d’Assumptes Europeus i la de Convivència, Ciutadania i Voluntariat.


Canvis que s’hauran d’aprovar en el proper ple ordinari del dia 11 de juliol, així com altres assumptes. Per exemple, la creació de la comissió, la dedicació dels regidors i regidores, el seu sou o l’horari i els dies de ple.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


Per altra banda, Paz ha reafirmat que cal un govern fort per tirar endavant el projecte de Molins de Rei. És per això que treballaran per ampliar-lo.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


L’alcalde també ha ressaltat que, en aquest mandat, tots els membres de govern del Partit Socialista seran tinents d’alcalde.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió