El nomenament de personal, un dels temes principals del primer ple de la legislatura 2019-2023

"La competència per nomenar personal eventual és del plenari i està nomenat per un decret d'alcaldia."

- Ana Aroca, Molins Camina.El govern de Molins de Rei ha decretat al primer ple de la legislatura el Nomenament temporal i provisional del personal eventual de confiança o assessorament. Un punt que ha generat debat i que Ana Aroca, de Molins Camina, ha criticat. En concret, denúncia que ja fa quatre anys que el govern es va comprometre en què el personal eventual seria transitori i que, en canvi, no s’ha celebrat un concurs d’oposició per ocupar el càrrec de comunicació de l’Ajuntament.


ANA AROCA, Molins Camina.


La Candidatura d’Unitat Popular també ha defensat que els càrrecs de confiança s’haurien d’escollir mitjançant un concurs de lliure concurrència, amb criteris clars. D’aquesta manera, diuen, seria una figura professional i no pas política. Un element que consideren imprescindible pel bon funcionament del consistori.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


El govern municipal ha explicat però, que l’ordre de prioritats dels concursos públics s’ha acordat amb els mateixos sindicats. A més, s’ha excusat amb la limitació de recursos.


MIGUEL ZARAGOZA, Primer tinent d’alcalde.


Un altre dels punts que ha generat controvèrsia ha estat l’acord sobre el Nomenament temporal i provisional del personal eventual directiu. En aquest cas, el punt determina els llocs de treball reservats a directius per àrees o serveis complexos.

Esquerra Republicana, ha mostrat el seu desacord amb el manteniment de la provisionalitat de les contractacions.


MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei.


Per la seva part, Aroca ha insistit en què el seu grup municipal no està d’acord amb la figura de director de serveis actual. A més, ha alertat a la resta de forces que aquesta decisió és potestat del plenari.


ANA AROCA, Molins Camina.


Després de la intervenció, la CUP ha demanat aclariments per part del govern municipal o la Secretària, la qual ha afirmat que el decret està avalat amb un informe de Recursos Humans però no de Secretaria.


ANA AROCA, Molins Camina


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


Així, el punt ha quedat pendent de revisió i s’haurà de concretar en les properes setmanes.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió