El Meu Sento, la mirada d’una cinquantena d’artistes

S’inaugura l’exposició ‘El meu Sento’, protagonitzada per l’obra una cinquantena d’artistes de diferents modalitats, que van compartir la seva vida com a artistes amb en Sento Masià."El meu sento" és l'exposició que s'ha inaugurat avui a la planta baixa de la Biblioteca el Molí. Una mostra que agrupa obres d'una cinquantana d'artistes que han compartirt una part de la seva vida amb l’artista molinenc Sento Masià.


Ens ho explica. TONI MORENO, curador de l'exposició


Tots i totes les obres de l'exposició tenen alguna relació amb en Sento, ja sigui perquè els ha estat una font d'inspiració o perquè li dediquen com a homentatge i ho fan a través de diferents modalitats artístiques. Així ho exemplifiquen:


MERCÈ JULIÀ DOLCET, artista participant


“CAMÍ”, artista participant


“MORCATE”, artista participant


Homòlegs i alumnes de qui el Sento havia estat mestre, han volgut posar el seu gra de sorra en una exposició que ha tingut lloc a la Planta baixa de la nova biblioteca de Molins de Rei, un espai que s'ha començat a recuperar dins d'un edifici en què antigament s'hi allotjava el taller artístic d'en Sento juntament amb alguns dels artistes protagonistes de la jornada d'enguany:


En Lluís Posada i l'Antonia Peñas han recitat el que ells han anomenat "Poemes sense acabar", versos desconstruits i melòdics dedicats l'artista i escrits per diversos autors, com els de l'alcoià i amic, Ovidi Montllor.


Aquesta és una de les activitats que acull la vila per homenatjar la figura de l’artista. Una exposició que es podrà visitar durant un mes a la planta baixa de la biblioteca d'El Molí, i que ens aproparà a les diferents maneres de veure el Sento, el que cada artista considera com ‘El Seu Sento’.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió