El matí de la diada de Sant Miquel

La vila s'ha omplert d'activitats per a tothom. Des de la tradicional Cercavila de Gegants fins a la 29a Trobada de Puntaires o la XIX Mostra d’Art Comarcal.Pels molinencs el dia de Sant Miquel comença ben d’hora amb les Matines del Camell. Molts, però, sempre opten per unir-s’hi més tard.


A les 9 del matí començava la Trobada de Gegants que enguany reunia colles com els Burlada de Navarra, els de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Comparsa Blaugrana o colles veïnes habituals com els de Castellbisbal, Pallejà o Sant Cugat del Vallès.


La Cercavila es va iniciar dos quarts de dotze i va recórrer diversos carrers del centre de la vila, com el Passeig del Terraplè. Allà s’hi celebrava la 29a Trobada de Puntaires que organitzava, una vegada més, el Taller la Filigrana. Malgrat el sol i la calor res va impedir que a les diverses colles de puntaires mostrar el seu art. Entre elles, Núria de la Vega que amb 98 anys se li va fer entrega d’un ram de flors per celebrar els 30 anys que portava d’assistència a la trobada.


Una mica més avall del passeig tenia lloc la XIX Mostra d’Art Comarcal on, tan petits com grans, participaven a diversos tallers de manualitats, modelat amb fang i el Concurs de Dibuix Lluís Fisas. Un dels objectes més representats, com no podia ser d’una altra manera, era el camell.


Mentrestant al Pati de Palau es duia a terme l’actuació castellera de Festa Major dels Matossers acompanyats, aquesta vegada, dels Castellers de Terrassa i els Castellers de Sant Cugat del Vallès.


Ja al migdia a la plaça de Catalunya els més petits esperaven l’arribada dels gegants mentre observaven encuriosits les figures en miniatura i les xocolates de les parades. Finalment, després de recórrer tots els carrers del centre els gegants van arribar davant l’Ajuntament. Inxa Brass Band va ser l’encarregat de posar la banda sonora a un final de festa que va tenir com a protagonistes, els amfitrions de la vila, els gegants vells i els gegants nous d’en Miquel i la Montserrat i en Bernat i la Candelera.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió