El matí de dissabte de Festa Major s’omple d’activitats

La Fira de Col·leccionisme i Brocanters, la partida simultània d’escacs o la tradicional Dona del Xumet al Camell son algunes de les activitats que s'han desenvolupatEl dissabte de Festa Major ha començat amb moltes activitats. Durant el matí, el centre de la vila ha acollit diverses propostes per grans i petits, començant per la Fira de Col·leccionisme i Brocanters al llarg del passeig del Terraplè. Diverses parades de firaires on els visitants podien trobar-hi des de càmeres antigues, estampes religioses, monedes, nines, llibres o revistes de col·leccionista i, fins i tot, titelles de fil.


I mentre uns passejaven entre relíquies, a l’altra banda del passeig es respirava un ambient de concentració i de silenci. I és que alguns molinencs s’enfrontaven a una partida d’escacs simultània amb el reconegut jugador ucraïnès Viktor Moskalenko, un professional dels escacs que va arribar a formar part del rànquing mundial. Uns portaven de casa el llibre de l’autor perquè els hi firmés i, d’altres, malgrat les escasses possibilitats de victòria, preparaven reflexius les seves estratègies.


Per altra banda al costat del Mercat el cantautor molinenc Pier posava banda sonora a aquells que, tot i ser d’hora, ja començaven a apropar-se a la Botifarrada.


D’altres preferien cremar les calories amb una activitat més moguda, aquesta vegada proposada per Wellness Molins al Pati de Palau.


I els més petits de la vila també tenien el seu lloc. Per una banda, la plaça de la Llibertat acollia la dona del xumet al camell, una manera ben pròpia de Molins en què els infants demostren així que ja s’han fet grans. I per l’altra, a la Rambla de la Granja tenyia de colors teles i un cotxe dins el marc de l’activitat ‘De blanc a color amb la teva imaginació’ , una activitat amb el suport de Gueopic, Enreda’t i Acostu.


Activitats de totes les mides i colors per a passar un matí de dissabte de Festa Major ben entretingut.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió