El Holi Fest i el Correfoc Infantil omplen la tarda de dissabte

El matí de dissabte no va fer honor a la diada. A la tarda, però, el dia es va arreglar i es van poder reprendre les activitats previstes, entre elles, el Correfoc Infantil.El matí de dissabte no va fer honor a la diada. La pluja va impedir la celebració dels actes previs de la Festa Major de la vila. A la tarda, però, el dia es va arreglar i es van poder reprendre les activitats previstes.


Els molinencs i molinenques més atrevits es van reunir al parc del Pont de la Cadena per celebrar el Holi Fest Holi Cuc, un esdeveniment ambientat en les festes de primavera hindús. Samarretes velles i moltes ganes de passar-s’ho bé eren els dos únics requisits de tot aquell que volgués formar part d’aquest bany de mil colors.


I a mesura que anava entrant la tarda i s’anava fent fosc la plaça de l’Ajuntament s’anava omplint de barrets amb cintes taronges. Els més petits de la vila esperaven el tret de sortida del correfoc de diables i bèsties.


Una vegada acabat el ball inicial els Dimonis de Molins de Rei es van apoderar del centre de la plaça. Així, encaputxats, amb banyes de diable i a ritme de tambors, els Dimonis van fer gaudir els més petits d’aquesta festa del foc. Espurnes i diversió en un inici de Festes que arribarà el seu punt àlgid el proper cap de setmana.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió