El Govern Municipal presenta en roda de premsa els Pressupostos 2020Després de noranta-vuit dies d'estat d'alarma el Govern Municipal de Molins de Rei ha tornat a oferir una roda de premsa presencial a l'Ajuntament per explicar els Pressupostos 2020, uns comptes que han patit els efectes de la COVID-19.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


Els comptes d’enguany no van poder tirar endavant el mes de març amb la irrupció de la pandèmia.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


Els nous comptes post-covid 19 s'han presentat amb algunes modificacions i amb un increment de més de 2 milions d’euros que recullen diverses partides per fer front a les necessitats derivades de la crisi del coronavirus.


Ramon Sánchez, primer tinent d'alcalde


L'Ajuntament de Molins de Rei vol combatre, d'aquesta manera, els efectes de la pandèmia i arribar a tots aquells molinencs i molinenques que més ho necessiten.


De fet, el mes d'abril ja es va aprovar una primera dotació econòmica de 600.000 per afrontar la crisi de la covid-19 amb un primer pla de xoc que s'ha vist augmentat en aquest pressupost amb gairebé un milió i mig d'euros.


JORDI ENSEÑAT, regidor d'hisenda i finances, i tecnologia 4,0


A més a més, Enseñat també es va referir a un segon pla de xoc d’ajudes com 70.000 euros per pagar el lloguer d'habitatge aquelles famílies que han patit més els efectes de la crisi, 200.000 euros per reactivar el comerç local i les empreses que van haver de parar durant l'estat d'alarma, 85.000 euros destinats a seguir protegint els treballadors de l'Ajuntament i adaptar les instal·lacions a la nova realitat, i per últim una dotació de 85.000 euros per comprar PCs aquells estudiants que durant el confinament no en van poder disposar.


A més a més l'Ajuntament també destinarà 70.000 euros en la creació d'una oficina Covid-19 que centralitzarà des de l'Ajuntament totes les mesures i problemàtiques relacionades amb una pandèmia que ha fet canviar el dia a dia d'institucions i ciutadans.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió