El Cuc es proclama guanyador de la Gran Rua del Carnaval molinenc

19 comparses han participat en la Gran Rua de Carnaval de Molins de Reina, organitzada pel Comitè de l'Antifaç. El Cuc, l'Escola Madorell i el Colegi Virolai s'han endut els premis a les millors disfresses però, la festa l'han guanyada totes les assistents.


Molins de Rei, o de Reina durant el Carnaval, ha sortit a celebrar la festivitat amb una gran rua. Hi han participat 19 comparses que ja estaven a punt a la plaça del Mercat a dos quarts de sis de la tarda. Allà s'han fotografiat amb les seves disfresses i han esperat la presència de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i el seu seguici reial.


Tot a punt i disposades a fer tremolar el municipi, les participants han desfilat per diferents carrers de la vila fins a arribar de nou al passeig del Terraplè. S'han aturat davant del Foment, on els esperava la Reina Carnestoltes XL per entregar els premis a les millors comparses d'aquest Carnaval 2020.


El Cuc s'ha endut el primer premi amb la seva comparsa amb carrossa sota el lema "Buitres y villanos, primos hermanos." Els membres d'aquesta entitat de foc, disfressats de voltors i amb alguns maletins, criticaven els fons de capital de risc, coneguts com a fons voltors.


El segon premi de la nit se l'ha endut l'Escola Madorell sota la temàtica "Genis de Madorell". Després de guanyar l'any passat el tercer premi, enguany, han quedat en segona posició amb la seva disfressa de genis blaus i de llànties daurades. I per tancar els premiats, patates. El tercer guanyador ha estat el Col·legi Virolai representant "Potato Style".


Les tres comparses s'han endut una remuneració econòmica de 150, 200 i 400 euros, de menor a major categoria. A més, El Cuc, també s'ha endut un gran Bany de Glòria amb focs artificials que ha donat per acabada la festa.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió