El coronavirus té poca incidència als centres educatius de la vila

Els centres educatius de la vila estan controlant força bé la pandèmia. Els protocols establerts funcionen correctament i són eficaços. Mestres, alumnes i pares s'han adaptat a la nova manera de funcionar en aquest atípic curs 2020-2021.Informa: Josep Ferrer / 18 de novembre de 2020Mascaretes, gel hidroalcohòlic, grups bombolla entrades a diferents hores i per diferents portes, reunions telemàtiques,PCR's i classes a distància en cas de confinament d'una aula, formen part del dia a dia del curs 2020-2021. Un curs que va començar amb la por d'un nou confinament total si el virus arribava massivament a les aules, però que fins ara s'ha sabut controlar força bé gràcies a les mesures de prevenció que s'estan aplicant estrictament.

En el cas de Molins de Rei els qui més pateixen la COVID-19, tal com es preveia, són els dos instituts de la vila, el Bernat el Ferrer i el Lluís de Requesens. El màxim d'aules tancades en un dia a tots els centres educatius de la vila, comptant també les llars d'infants, ha estat de 14, arribant a més de 400 persones en quarantena entre escolars, professors i personal extern.

A les darreres setmanes la mitjana ha estat d'entre 3 i 7 classes confinades. Davant d'un possible positiu detectat els protocols d'actuació són molt clars.

XAVI OBIOLS, director l'Escola Josep MariaMadorell

Tot i el temor dels pares a què es fessin els PCR's als seus fills, sense la seva presència, no s'ha registrat cap problema i tots els testos, de moment, es fan a l'ambulatori.


MAIS KHOULI, directora del CAP de Molins de Rei

Un cop es decreta el tancament d'una aula, professors i alumnes segueixen les classes a distància a través de videoconferències, en un procés al qual ja s'hi està força acostumat després de l'experiència del primer confinament. A banda del reciclatge informàtic, els professors també s'han hagut d'adaptar a les noves condicions laborals.

RAMON GRAELLS, director IES Bernat el Ferrer

L'Institut Bernat el Ferrer, amb més de 1.200 alumnes, han volgut aprofitar la pandèmia per enfortir la pertinença al centre. Ho han fet amb el disseny d'una mascareta posant el nom de l'institut en una reproducció de l'obra Cel estelat sobre el Roine de Vicent Van Gogh.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió