El conseller Damià Calvet anuncia que es milloraran els accessos a Molins de Rei

Un dels convidats de la Fira de la Candelera d’enguany ha estat el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet. Durant la seva visita, ha anunciat que el govern català i l’Ajuntament de Molins de Rei estan treballant conjuntament per millorar les infraestructures del municipi. En especial, els accessos de l’autopista.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat la Fira de la Candelera i ha anunciat que s’ha creat una taula de treball bilateral amb l’Ajuntament de Molins de Rei per treballar diversos projectes que afecten el municipi. Entre d’altres, destaca la millora dels accessos de l’autopista.


DAMIÀ CALVET, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


El que és el màxim responsable de les polítiques vinculades al territori del govern de la Generalitat també ha agraït la invitació per part del consistori molinenc i ha felicitat als organitzadors de la Fira de la Candelera per mantenir-se fidels als seus orígens però també adaptant-se als nous temps.


DAMIÀ CALVET, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


L’alcalde molinenc, Xavi Paz, ha celebrat la visita del conseller i ha mostrat la predisposició que té l’Ajuntament per tirar endavant projectes que millorin les infraestructures municipals i del país.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei.


En aquesta línia, el conseller Calvet ha aclarit que ja s’ha mantingut una primera reunió en la qual es van adoptar compromisos perquè els equips tècnics municipals i del govern català treballin diferents propostes i s’executin aquest any.


DAMIÀ CALVET, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


En la seva intervenció, el regidor de Fira, Pep Puiggarí, ha recordat que en aquesta edició de la Fira s’ha volgut mantenir el caràcter sostenible i inclusiu que va adoptar l’any passat. A més, ha valorat que el dissabte ha estat tot un èxit.


PEP PUIGGARÍ, regidor de Fira.


Abans de la passejada arreu dels espais firals, el conseller Damià Calvet, ha signat el llibre d’honor del consistori així com, un pòster del cartell de la Fira de la Candelera d’enguany.


I la passejada, que ha començat just al capvespre ha arrencat per la Fira del Planter. El conseller, acompanyat d’altres personalitats institucionals, han estat un dels protagonistes de la tarda de dissabte. I és que, alguns vilatans i paradistes aprofitaven la visita per aturar-se i saludar al conseller. Inclús algun, li regalava els seus productes perquè els tastés.


La visita institucional pels diferents espais de la Fira ha durat més de dues hores i ha acabat a la 40a Fira de Vins, just després de visitar la plaça de la Llibertat, on estava actuant l’artista molinenc Pier.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió