El confinament perimetral i les restriccions a la cultura i l’esport

Les noves restriccions decretades per la Generalitat obliguen al confinament perimetral del municipi durant l cap de setmana i obliguen a tancar teatres, sales de concert i centres esportiusAvui al matí començava el confinament perimetral que afecta tots els municipis de Catalunya i això significa la prohibició de sortir del propi municipi excepte per causes justificades. Un confinament que començarà cada divendres a les sis del matí fins el dilluns següent a la mateixa hora.


A més d'aquesta restricció a la mobilitat, també s'han imposat noves mesures que afecten, de nou, al sector cultural. Els espais expositius hauran de reduïr el seu aforament a un 30 per cent i les biblioeques estaran tancades excepte pel servei de prèstec i retorn de llibres.


Les projeccions cinematogràfiques, actuacions i tot tipus d'espectacles s'hauran de cancel·lar o posposar. Avui ja, per tant, el teatre del Foment i el Teatre de La Peni restaven tancats, tot i la cartellera programada per aquest cap de setmana. Ens ho explica ELISA POCH, adjunta del Teatre de La Peni i directora teatral


Unes mesures que també afecten també a l'àmbit esportiu. Tot tipus de centres i entitats es veuran obligats a tancar suspenent així els seus entrenaments i competicions esportives.


I, finalment, pel que fa al comerç, s'obliga a als establiments de més de 800 metres quadrats a baixar la persiana, excepte als comerços del sector alimentari. El petit comerç, però, podrà seguir amb una limitació de l'aforament del 30%.


Aquestes són, doncs, les mesures que seguiran vigents mentre els les xifres en el segon brot de Covid -19 no disminueixin. Un seguit de restriccions pensades per evitar un segon confinament domiciliari.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió