El CN Molins presenta els equips d’aquesta nova temporada

"Ens causa molta satisfacció tenir equip femení absolut de natació artística aquesta temporada."

- Jaume Mas, President CN Molins.


El Club Natació Molins ha presentat oficialment la seva vintena d’equips per aquesta nova temporada a la Piscina Municipal del municipi. Han estat més de 350 simpatitzants, familiars i companys els que han acompanyat als i les esportistes.


JAUME MAS, President CN Molins.


La gran novetat d’aquest any és la formació de l’equip absolut femení de natació artística del Club. Així, després d’anys el Molins compta amb 5 equips d’aquesta modalitat.


JAUME MAS, President CN Molins.


I elles, entrenades per Mar Pardo, Marina Alarcón i Núria Martín, han estat les que han donat el tret de sortida a l’acte de presentació amb un gran espectacle.


A continuació, tots els equips de competició de les seccions de natació, waterpolo i natació artística han desfilat pel voltant de la piscina. Així com, també, ho han fet els esportistes que van aconseguir títols la darrera temporada.


El Club ha entregat guardons a les medallistes en Campionats de Catalunya de natació: Marta Álvarez, Estel Ramon, Alba Salas i Alba Pradell. També, als subcampions de Catalunya alevins de waterpolo i als tres jugadors convocats amb les seleccions espanyoles de waterpolo: Víctor Andrade, Sergi Ramon i Gerard Gil.


La presentació ha servit també per reconèixer la trajectòria de Sergio Lloret, veterà del club i entrenador de l’equip infantil, júnior i absolut de natació. Qui ha destacat les últimes temporades pels grans resultats obtinguts dins la secció.


Ha tancat l’acte el torn de parlaments per part del president del CN Molins, Jaume Mas, i l’alcalde del municipi, Xavi Paz, els quals han emfatitzat en la importància de l’esport de base dins l’entitat, així com, el creixement de l’esport femení. En especial, en la secció de waterpolo.


I en línia amb el cinquantè aniversari del club l’any 2021, Paz, també ha declarat que l’Ajuntament i el Club mantenen les converses per consolidar la reforma de la instal·lació d’aquí a dos anys.


La presentació d’equips per la temporada 2019-2020 ha conclòs, finalment, amb un pica-pica que ha fet agafar forces als esportistes del Club. Alguns, amb tornejos ja pendents com els de Nadal i les setmanes posteriors.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió