El Club Futbol Sala Molins 99 presenta la nova temporada
Enmig de fum han sortit els jugadors i jugadores del club futbol sala Molins 99 en la presentació de la temporada 2019-2020.

El poliesportiu La Sínia s’ha omplert pels més de 300 jugadors dels 26 equips que conformen el club. El president es mostra molt satisfet d’aquesta darrera temporada, en què molts dels equips han ascendit de categoria.


DANI SANTAMARIA, President Futbol Sala Molins 99.


Els jugadors s’han presentat individualment i se’ls ha fet una foto d’equip abans dels parlaments del president, Dani Santamaria, el regidor d’esports, Pep Puiggarí i l’alcalde, Xavi Paz. Ja fa uns anys que des del club es treballa per equiparar els equips masculins i femenins tant a nivell de jugadors com pel que fa a la direcció tècnica.


DANI SANTAMARIA, President Futbol Sala Molins 99.


Enguany el club creix. La demanda de jugadors ho provocat la creació d’un nou Infantil D i també un sènior femení B. El futbol Sala Molins, doncs, segueix ampliant plantilla i apostant per un club que es basa en la cantera. L’objectiu d’enguany, mantenir el sènior de categoria i que els equips formatius es mantinguin i creixin, sobretot, en valors.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió