El Club d’ Halterofília de Molins de Rei, referent en aquesta vessant esportiva

El 2019 ha estat un any més d’èxits del Club d’Halterofília de Molins de Rei, que des de la seva fundació el 1999 no ha parat de créixer, convertint-se en tot un referent estatal d’aquesta vessant esportiva. La seva trajectòria els ha portat actualment a tenir tres dels seus esportistes entrenant al CAR de Sant Cugat i dos al CAR de Madrid com Noelia Caballero i Marcos Ruiz, ambdós amb reptes olímpics. Per aquest motiu, l’Ajuntament molinenc rebia a tots els esportistes del club el passat 20 de desembre per reconèixer, una vegada més, la feina de tots els que fan possible aquests triomfs.

20 de desembre de 2019 Molins TV

El 2019 ha estat un any més d’èxits del Club d’Halterofília de Molins de Rei, que des de que es va fundar el 1999 no ha parat de créixer convertint-se en tot un referent estatal d’aquesta vessant esportiva. La seva trajectòria els ha portat actualment a tenir tres dels seus esportistes entrenant al CAR de Sant Cugat i dos al CAR de Madrid com Noelia Caballero i Marcos Ruiz, ambdós amb reptes olímpics. Per aquest motiu l’Ajuntament molinenc rebia a tots els esportistes del club el passat 20 de desembre per tal de reconèixer una vegada més, la feina de tots els que fan possible aquests triomfs.


Durant la recepció que va tenir lloc a la sala de plens, es va valorar l’esforç i dedicació d’entrenadors, tècnics, aixecadors i aixecadores que fan possible, any rere any, medalles en diverses categories.


L’entrenador, David Soria junt amb el seu pare, José Soria, president del club, i màxims responsables de l’origen de l’entitat esportiva, van destacar la feina conjunta de tots els seus membres, als qui consideren com una gran família, però també a les noves dependències ubicades a la zona esportiva Ricard Ginebreda. Una nova sala de treball que compleix les seves necessitats i a la que s’hi van traslladar el 2015, fet que va propiciar, com apuntava el president, que es multipliquessin els seus inscrits. Unes noves dependències, a la vegada, molt valorades per la selecció espanyola absoluta d’halterofília fins al punt que la ponferratina, Lydia Valentín, tres vegades campiona olímpica, hi ha entrenat en alguna ocasió.


DAVID SORIA, Entrenador Club Halterofília Molins de Rei

JOSÉ SORIA, President Club Halterofília Molins de Rei


Per altra banda, l’alcalde Xavi Paz, treia mèrits a les instal·lacions i posava de rellevància l’esforç, constància i superació dels membres de l’entitat.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


Durant aquest 2019 el Club d’Halterofilia de Molins de Rei ha aconseguit un total de 178 medalles, per clubs, 1 d’or en el sub16 femení, 2 de plata en el sub16 masculí, 1 d’or en el sub18 masculí, dos de plata a la Copa del rei absolut masculí, dos de plata a l’absolut femení, dos de plata al campionat de Catalunya absolut femení; medalla de plata en arrancada i medalla de plata en total olímpic, en els europeus sub15 celebrats a Israel el passat 10 de desembre i on, també, Karla Sánchez va fregar el bronze.


L’esportista molinenc, Marcos Ruiz, aconseguia aquest passat 2019 la medalla de plata als europeus sub23; un dels molts èxits que porta assolint des de que el 2009 va iniciar aquesta vessant esportiva al club. Després d’assolir el passat setembre el récord d’Espanya en 109 quilos i acabar tretzè del món, Ruiz encara el somni de Tokyo 2020 amb tot el recolzament del club d’halterofília molinenc.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió