El cicle Poesia a les cases es reinventa per a adaptar-se a la nova normalitat

Arrenca la 5a edició del cicle 'Poesia a les cases'. Enguany, per tal de tenir més espai i cumplir amb les mesures de seguretat, tots els actes se celebraran al pati de Can Ametller.
Després d'uns quants mesos sense programar cultura en viu i en directe, des de l'Ajuntament de Molins de Rei s'ha fet un esforç per tornar a portar a terme activitats culturals. Així doncs, amb responsabilitat i amb totes les mesures necessàries que reclama la nova situació s'ha presentat avui la 5a Setmana de poesia a les cases, un cicle que, des de fa quatre anys, homenatja la figura del poeta Josep Garriga Barata amb la lectura de poemes a dins de cases particulars. Fins ara, els molinencs que volien obrien les portes de casa seva per a rebre els poetes convidats durant la setmana que durava el cicle. Enguany, però, i degut a la situació excepcional el cicle s'ha reinventat. Comptarà per primera vegada amb l'Ajuntament com a corealitzador i, per tal de tenir més espai, tots els actes se celebraran al pati de Can Ametller.


TONI MORENO, Comissari cicle Poesia a les cases


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


Els actes se celebraran durant sis dies concrets al llarg de tot el mes de setembre, el dilluns dia 7, el dimecres dia 15, el dijous dia 16, el divendres 25 i el dissabte dia 26, i per assistir-hi serà necessària la inscripció prèvia a través del correu cultura@molinsderei.cat. Pel que fa als convidats passaran per l'escenari poetes, rapsodes i músics com Josep Teo que farà un concert de Cabafis o bé els poetes Isabel Granyà, el jove Berbat Puigdollers i la molinenca Míriam Cano. També tindrà lloc una sessió de rapsodes amb veu de Lluís Posada i, com a novetat, el cicle es tancarà amb la presentació del llibre de Francesc Orenes, el primer que editarà la setmana de poesia a les cases.

Avui, ja s'ha celebrat ja el primer acte que ha donat obertura al cicle a càrrec de la poetessa Sílvia Amigó amb l'acompanyament del guitarrista i compositor Toti Soler. Un recital en què, per primera vegada, Amigó ha fet una lectura íntegre dels seus textos, els llibres 'Respirar la ferida', 'Ma' i 'Variacions Florals'.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió