El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) estrena nova seu social

El Centre Excursionista de Molins de Rei tindrà nova seu social a les antigues dependències de la biblioteca municipal gràcies a la cessió que li ha fet l’Ajuntament molinenc. Després de 40 anys al cèntric i limitat local del carrer Major, l’entitat amant de la natura i l’esport, podrà ampliar l’oferta d’activitats gràcies a aquestes noves dependències que es podran estrenar la primavera que ve, després d’un procés de participació que va iniciar l’anterior govern.

30 de desembre de 2019 MolinsTVEl Centre Excursionista de Molins de Rei tindrà nova seu social a les antigues dependències de la biblioteca municipal gràcies a la cessió que li ha fet l’Ajuntament molinenc. Després de 40 anys al cèntric i limitat local del carrer Major, l’entitat amant de la natura i l’esport, podrà ampliar l’oferta d’activitats gràcies aquestes noves dependències que es podran estrenar la primavera que ve.

El passat 30 de desembre el president del CEM, Llorenç de Diego, i l’alcalde Xavi Paz, van signar el conveni de col·laboració entre entitat i Ajuntament, que permetrà al club abandonar l’antic local i traslladar-se a aquestes dependències municipals molt més grans i còmodes per realitzar les activitats duen a terme. A més també comptaran amb l’espai de la plaça del davant. D’aquesta manera el CEM podrà doblar el nombre d’actes que habitualment realitza durant l’any i així adaptar la seva activitat al gran volum de socis que té l’entitat.


LLORENÇ DE DIEGO, President del Centre Excursionista de Molins de Rei


Durant la signatura, l’alcalde Xavi Paz, va voler destacar la gran tasca que el CEM realitza al municipi en favor de l’esport; però sobretot en favor de la sensibilització pel nostre entorn verd, en uns moments en que el medi ambient es una gran prioritat. Paz recordava al mateix temps, que Molins de Rei es un municipi únic donada la seva proximitat tan del parc agrari del riu Llobregat com de la serra de Collserola, formant aquests, una anella natural on el ciutadà pot escollir entre la vessant muntanyosa o bé la plana.


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


Un entorn natural que el Centre Excursionista porta promocionant i tenint-ne cura a la vila des de fa 40 anys quan un grup d’amants de la muntanya i l’esport van formar aquesta entitat des d’un petit local en lloguer del centre del municipi. Entre tots ells van reunir els diners i van adequar un antic magatzem de vins anomenat Cal Pagès per poder oferir les primeres activitats del CEM. Després de quatre dècades d’acollir els despatxos, però al mateix temps exposicions, xerrades, cursos, audiovisuals, entre altres; el club podrà gaudir de les dependències de l’antiga biblioteca municipal més adequades a les necessitats actuals de l’entitat molinenca.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió