El CEM presenta el seu nou espai i la Segona edició de la cursa de les Nàpies

El Centre Excursionista ha mostrat, a porta tancada, el nou espai, ja habilitat per l’activitat dels socis i sòcies. A més, ha presentat la Segona Edició de la Cursa de les NàpiesAvui s'ha pogut veure, a porta tancada, el nou espai que correspondrà al Centre Excursionista de Molins, el local que antigament pertanyia a la Biblioteca Pau Vila.


El nou local, que s'havia d’estrenar el mes de març amb la festival de cinema de muntanya, es posa en marxa, finalment, aquesta tardor.


Feia quaranta anys que el CEM es reunia al local situat a l'inici del carrer major i aquest nou espai, que arriba després de més de 5 anys de peticions per part de l'entitat, que reclamaven un espai més ampli, els permetrà fer projeccions, reunir-se i dur a terme formacions.


Ens ho expliquen:


LLORENÇ DE DIEGO, president del CEM


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


A més de la presentació del nou espai, ja condicionat i preparat per l'activitat dels socis i sòcies, s’ha presentat la segona edició de la Cursa dels nassos, que enguany rep el nom de Cursa de les Nàpies. Una edició que compta amb més distància, uns nou quilòmetres i amb un canvi de recorregut, a més d’adaptar-se a les restriccions dictades per la pandèmia.


Així ho concreten:


MONTSE ALMATÓ, creadora de la Cursa de les Nàpies


RAMÓN SÁNCHEZ, tinent d'alcalde i regidor d'esports


L'any passat va ser el primer any que se celebrava aquesta cursa al municipi la tarda de l'últim dia de l'any, una tradició que des del centre excursionista es pretén que s'estableixi com a tradició anual a la vila.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió