El carrer Pintor Fortuny promou una iniciativa de guarnir els carrers amb temàtiques diverses

El passat 1 maig carrers de Molins de Rei com el Pintor Fortuny o el carrer Sant Isidre van engalanar les seves façanes amb la temàtica de platja per posar color a aquest context de confinament. El carrer Pintor Fortuny va obrir el repte animant a altres carrers de la vila, consolidant-se així com uns dels carrers més actius del municipi des dels seus balcons, ja des de l'inici de l'estat de l'alarma.

05 de maig de 2020

Aquest passat cap de setmana, es van poder veure, doncs, aquests carrers engalanats inspirats en una estada a la platja. Una ambientació que es complementava a les 8 del vespre amb els aplaudiments als sanitaris i la música d'alguns veïns,que ja de forma habitual, ofereixen un repertori musical perquè la gent s'animi a ballar des de les seves llars. Una iniciativa amb un recull d'imatges que es poden trobar al grup de Facebook, Gent de Molins.


Uns carrers que per comunicar-se entre ells han creat grups de whatsapp per tal de compartir els moments i posar en comú les accions. Un exemple de que aquest confinament ha reforçat el vincle entre els veïnats.


L'èxit d'aquesta primera proposta d'enganar les façanes i carrers ha fet que el carrer Pintor Fortuny obri una altra temàtica per aquest cap de setmana, aquesta vegada entorn al Coronavirus, animant als demés barris de Molins de Rei a que es sumin a la iniciativa.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió