El Cardio-Show, una de les activitats més especials de la Setmana del Cor

Ja fa cinc anys que a Molins de Rei s'estan fent actes de promoció de la salut dins el marc de la Setmana del Cor.Avui la Federació Obrera ha acollit el Cardio-Show. Una de les activitats que s’emmarquen dins la programació de la V Setmana del Cor.


ROCÍO MORENO: Directora CAP Molins de Rei


Ja fa cinc anys que a Molins de Rei s’estan fent actes de promoció de la salut: des de tallers de cuina cardiosaludables al propi mercat del poble fins a caminades populars, marxa nòrdia o també tallers informatius de l’edat vascular.


Avui s’ha dut a terme una de les activitats més especials de la setmana, el Cardio-Show.


PERE BARRETO: Metge família CAP Molins de Rei


Els professionals creuen que és important programar aquestes activitats perquè la gent sàpiga com actuar en aquests casos.


ROMÁN FREIXA: Cap servei cardiologia Hospital Moisès Broggi


Enguany s’han programat novetats, com una xerrada sobre el maneig correcte del Sintrom o una activitat per divulgar hàbits de vida saludable en quant a l’alimentació. En aquest sentit, setze establiments del municipi han incorporat plats cardiosaludables als seus menús. També, durant la tarda del divendres, davant la biblioteca El Molí, es duran a terme tallers oberts al públic de reanimació pulmonar, una activitat que ja es feia als instituts i, ara, s’incorpora a la Setmana del Cor.


Amb tot, una setmana repleta d’actes que finalitzarà, el divendres a les sis de la tarda amb l’entrega de premis del concurs de dibuix infantil ‘Cuida el teu cor’.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió