El CAP reforça el servei per atendre millor a la població

En plena segona onada de la pandèmia de la COVID-19, el Centre d'Atenció Primària de la vila, ha reforçat el servei amb més personal i unitats específiques per a tractar la malaltia. Malgrat que les xifres no són alarmants es demana no abaixar la guàrdia, seguir totes les recomanacions establertes per les autoritats, fer ús de les eines telemàtiques per comunicar-se amb l'ambulatori i anar-hi només si és estrictament necessari.Informa: Josep Ferrer / 19 de novembre de 2020Les restriccions establertes per les autoritats per fer front a la segona onada de la COVID-19 sembla que estan sent efectives, ja que si bé els índexs de rebrot i de contagi encara són alarmants s’està evitat el seu creixement.

Molins de Rei, que en el mes de setembre va viure el seu pic més alt amb xifres que el situaven com una de les poblacions de Catalunya on el risc de poder agafar la malaltia era més elevat, ara està en la mitjana del país.

Tot i això no es pot abaixar la guàrdia

TALL: MAIS KHOULI, directora del CAP de Molins de Rei

Després d'uns primers mesos on el personal sanitari va ser elogiat per la important tasca que han fet i estan fent per lluitar contra la pandèmia, ara no estan exempts de crítiques, sobretot pel funcionament del sistema sanitari. Manca d'atenció personalitzada, cites anul·lades i reprogramades a molts mesos vista i impossibilitat de comunicar per telèfon amb l'ambulatori són els retrets més habituals.

Per poder donar un millor servei el CAP de Molins de Rei ha ampliat la plantilla i ha reforçat els serveis.


TALL: MAIS KHOULI, directora del CAP de Molins de Rei


Per no saturar l'ambulatori, i sobretot evitar contagis, s'aconsella fer ús de les eines telemàtiques que estan a l'abast dels ciutadans com ara l'aplicació "La meva salut" i les pàgines web de la conselleria de Salut. També es pot contactar per telèfon al número 93 326 89 01 o al del CAP de la vila 93 668 77 11.

Unes eines que es complementen amb l'atenció personalitzada al CAP

TALL: MAIS KHOULI, directora del CAP de Molins de Rei

Per fer front al Coronavirus cal seguir les normes que tots ja hem interioritzat com portar la mascareta, rentar-nos les mans sovint i fer cas de les indicacions, recomanacions i restriccions establertes per les autoritats. Però cal tenir-ne en compte d'altres sobretot en cas de presentar símptomes o ser positiu.

TALL: MAIS KHOULI, directora del CAP de Molins de Rei


La vacuna sembla que ha de ser l'antídot contra el coronavirus, una vacuna que encara no se sap quan estarà disponible, però que primer s'haurà d'aplicar a la població de risc, el mateix segment de població que aquestes setmanes, com fan cada any per aquestes dates, es vacunen contra la grip.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió