El CAP de Molins de Rei recorda que obra cada dia amb un vídeo agraint el suport de la gent

El Centre d'Atenció Primària de Molins de Rei (93 668 77 11) recorda que obra cada dia amb un musical agraint als molinencs i molinenques que es quedin a casa a més del suport rebut aquests dies. S'aconsella que es visiti el web canalsalut.gencat.cat on es pot trobar una àmplia informació sobre el Covid-19. Per altra banda l'Ajuntament a través del grup ADF, desinfecta espais públics de la vila.

1 d'abril de 2020

El Centre d'Atenció Primària Molins de Rei/ El Papiol, recorda que obra cada dia amb un vídeo amb la cançó, Caminem junts de la formació musical, Doctor Prats, agraint el suport de la gent durant aquests dies. Un vídeo que es pot trobar a les xarxes socials i que ha estat realitzat pel mateix personal del centre dins d'aquest marc per fenar el coronavirus amb el que es recomana quedar-se a casa.


Des de que va començar el confinament, des del departament de salut es va voler descongestionar les pressió dels ambulatoris anul·lant les visites programades de caire no urgent. Des de llavors aquests centres com el de la vila, demanen que la gent es quedi a casa, obrint les seves portes per oferir serveis com el de seguiment telefònic per aquelles persones que tinguin símptomes lleus de covid-19 i es troben a casa. També recorden que per tramitar baixes els ciutadans utilitzin l'enllaç que habilita Canal.salut des del seu web, i un telèfon, el 900 053 723.


Link vídeo EAP Molins de Rei : https://www.youtube.com/watch?v=DkRwCMYynUc&feature=emb_title


En cas d'una emergència com una fractura, es continua prestant atenció urgent i emergent en el ambulatori local o centre hospitalari. Per aquest motiu, atès que els centres sanitaris estan sota una pressió excepcional, cal minimitzar les situacions de risc (circulació amb vehicles o tenir en compte mesures d’autoprotecció).


També recomanen descarregar l'aplicació STOP COVID19CAT des d'on la persona que cregui que té algun símptoma relacionat amb la malaltia, pot fer seguiment i vigilància dels símptomes.


En cas d'urgències per coronavirus i sanitàries el número habilitat segueix sent el 061 i per emergències com avís d'una ambulància, el 112. En cas de consultes generals, la Generalitat recomana el telèfon habitual del 012.


En tot cas, tota la informació entorn al coronavirus es pot trobar al portal web Canal Salut de la Generalitat com: dubtes sobre els símptomes, sobre la immunitat després del Covid-19, aïllament domiciliari, recomanacions generals a tenir en compte, consells de com fer mascaretes casolanes, com realitzar una compra segura o desinfectar els vegetals, com afecta la malaltia a la gent gran, infants o embarassades o també sobre dades entorn el Sars-Cov-2 com el mapa interactiu de casos positius a Catalunya. Una àmplia informació actualitzada i segura des del web canalsalut.gencat.cat.


Dins d'aquest marc per frenar els contagis de Coronavirus, l'Ajuntament de Molins de Rei a través dels voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda Molins de Rei- Papiol, grup d'intervenció immediata i vigilància, s'està duent a terme aquests dies, tasques de desinfecció d'espais públics seguint un protocol de prevenció de riscos laborals adequats per garantir la seguretat dels seus voluntaris. Des del seu perfil d'Instagram, el grup de l'ADF aprofita per agrair la tasca de tots els serveis d'emergències, sanitaris, policies, bombers, supermercats, serveis municipals, voluntaris i a la mateixa població per quedar-se a casa.

#Molinscovid19

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió