El Camell torna a sortir per Carnaval

Molins de Reina, que ha canviat de nom amb motiu del carnestoltes d’enguany, ha tornat a celebrar el tradicional ball del Camell. La versió moderna de la bèstia que molinencs i molinenques del segle XIX van inventar per acabar amb les celebracions de carnaval de la burgesia del moment ha tornat a recórrer els carrers del centre vila fins a arribar a la plaça de l’Església i cremar a Sa Majestat la Reina Carnestoltes XL.

Després d'uns quants dies de carnaval, la plaça de l'Ajuntament s'ha tornat a omplir de barrets i mocadors esperant la sortida del Camell. També hi ha aparegut la bota i la Reina Carnestoltes amb la seva cort.


El Seguici Reial ha pujat al balcó de l’Ajuntament amb molt de ritme per gaudir del ball de màscares, que ha començat ben puntual, a dos quarts de vuit de la tarda.


Els Components de palau interpretats per l'Esbart dansaire han hagut de parar la seva actuació, ja que com sempre, han aparegut els Esparriots i pocs minuts més tard, els Amics del Camell amb la gran bèstia de foc. El poble ha tornat a guanyar i ha ballat la seva festa al ritme dels Grallers de Molins de Rei.


L'empaitaculs del Camell ha recorregut els carrers del centre vila fent córrer a tothom davant les seves espurnes. I mentrestant, la Reina Carnestoltes XL i el Seguici Reial han seguit celebrant sarau amb una rua repleta “de desenfreno!”

Però per acabar la nit, la bèstia amb ulls de taronges i la Reina dels poca-soltes s'han tornat a trobar a la plaça de l'Església. Plena de gom a gom, el poble ha celebrat la crema de la Sa Majestat la Reina Carnestoltes XL.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió