El 3r Aplec de Santa Creu d’Olorda ha celebrat activitats durant tot el dia

"Des de fa tres anys, hem intentat recuperar l'esperit del què era l'Aplec."

- Cesca Fernández, Organitzadora Aplec.Fa uns tres anys que els molinencs i molinenques han recuperat la celebració de l’Aplec de Santa Creu d’Olorda. Ara però, se celebra el dissabte més proper a l’Exaltació de la Santa Creu, que enguany ha coincidit.


CESCA FERNÁNDEZ, Organitzadora Aplec.


La parròquia romànica era doncs, un punt de trobada per la gent del poble. Per aquest mateix motiu, els membres de la comissió de l’Aplec van optar per recuperar-la.


NÚRIA CARBONELL i ISIDRE D’ORDES, Encarregats obertura Parròquia els dissabtes.


JOSEP VINYETS, Cap Manteniment Parròquia.


Un aplec, que enguany, ha començat a dos quarts d’onze del matí i s’ha allargat fins a la tarda. Així, l’acte central ha estat la missa concelebrada a càrrec del mossèn i rector de la parròquia de Molins de Rei, Vicenç Guinot.


Mentrestant però, alguns voluntaris dirigits pel cuiner Jaume Cugat han anat preparant la paella popular que gaudirien els assistents amb tiquet després de les activitats del matí. La primera, la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla ciutat de les Roses.


SALVADOR AYALA, Representant de les Sardanes a l’Aplec.


L’acte també ha comptat amb la presència de la regidora Ainoa Garcia, en representació de l’Ajuntament, que dóna suport a la Comissió Organitzadora de l’Aplec i una mostra de balls a càrrec de l’esbart dansaire de Sarrià.


Finalment, després de dinar l’interior de l’Església ha acollit la coral Les veus del dilluns i un concert de piano, violí i guitarra a càrrec de tres joves de la vila.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió