El 39è Festival de terror se celebrarà en format virtual

La 39a edició del Festival de Cinema de Terror se celebrarà en format virtual. Enguany, el seu motiu conductor serà la rebel·lió de la natura contra la humanitat, un leitmotiv, que va ser ja ideat abans de la pandèmia mundial

Aina Sanllehí Galera / 4 de novembre de 2020

El Festival de cinema de Terror de Molins de Rei, que enguany se centrarà en l’ecoterror, celebrarà la seva 39a edició en format virtual.


Des de la direcció, Glòria Massana, Javier Rueda i Omar Parra han explicat que es tracta d’un festival que l'organització va programar a través dels dos formats, presencial i en línia, però que, atès a les noves restriccions que ordenaven la suspensió dels actes culturals, ha hagut de suprimir la seva part presencial. Ens ho expliquen:


AINOA GARCIA, regidora de cultura

JAVIER RUEDA, codirectora del Festival

OMAR PARRA, codirectora del Festival


“La revelació de la natura contra la humanitat” serà el leitmotiv del festival, un motiu conductor que té algunes similituds amb el moment actual, però que realment va ser escollit a principis d'any, abans de veure'ns immersos en aquesta crisi sanitària i que pretén endinsar-se en el terror que desperta la natura en l’ésser humà i la nostra pròpia relació amb l’entorn.


El Festival es podrà seguir a través de dues plataformes. A Vimeo s’hi trobaran els continguts gratuïts i a Film serà pels continguts de pagament. De fet, ja se’n pot gaudir des del del dia 31 d’octubre i hi seran disponibles fins el 22 de novembre.


A més de l'oferta de peces audiovisuals, via Online també s'hi podran seguir altres activitats, com el cinema dirigit a les escoles i altres activitats dedicades als infants. Així ho explica GLÒRIA MASSANA, sub-directora del Festival


Una conversió a l’espai virtual que ha estat dificultosa, sobretot per activitats com els Molins Horror jocs, jocs de taula que s’han reinventat en forma de xerrades en línia. També s’hi farà via virtual la presentació del llibre que de nou el festival presenta:


En aquesta roda de premsa de presentació del Festival, l’Ajuntament ha recordat la importància d’aquest esdeveniment cultural per la vila i ha agraït la tasca a l’organització:


XAVI PAZ, alcalde de la vila

RAMON SÁNCHEZ, tinent d’alcalde


Per tant, una 39a edició que aquest any es viurà digitalment, però que no ha impedit fer créixer el Festival, que ha seguit incorporant novetats i que no para de créixer molt més enllà de l’escala local.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió