El 14è Open Infantil de BTT estrena circuit i bat rècord de participació

"Tota la gent de Molins i el voltant poden venir a practicar ciclisme en un ambient segur, sense trànsit o a Collserola. Hem pensat que aquesta podria ser una zona molt suculent."

- Josep Colomina, Coordinador del 14è Open Infantil BTT.El Club Ciclista molinenc One To One ha tornat a organitzar l’Open Infantil de BTT. Una cursa de bicicleta de muntanya adreçada a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys. Enguany però, la localització ha estat el parc de les bruixes. Els organitzadors han estat els encarregats de restaurar l’espai i convertir el circuit el qual, esperen, fer permanent per entrenar.


JOSEP COLOMINA, Coordinador del 14è Open Infantil BTT.


JOSEP COLOMINA, Coordinador del 14è Open Infantil BTT.


A més, la cursa, que ja és tot una tradició a la festa major del municipi, també tanca campionat. En concret, és la darrera prova de la Copa Catalunya, de la categoria promoció, en la qual competeixen corredors de la categoria prebenjamí a la infantil.


DAVID RODRÍGUEZ, Campió Nacional Cross Country 2019.


PEP, BERNAT, SAM i BERTÍ, Participants Open infantil de BTT.


JORDI ARTEMAN, Entrenador equip Artsport bikes Banyoles.


Inaugurant circuit, els coordinadors també han informat que, enguany, s’ha batut rècord de participació amb un total de 160 corredors que s’han acostat a Molins de Rei des de diversos punts de la geografia catalana i del món.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió