Finalitzen les representacions de Els Pastorets de Molins de Rei 2019-2020

Acaben les representacions de Els Pastorets "El bressol de Jesús" de Frederic Soler, Pitarra, que tenen lloc cada any al teatre de La Peni. Tradició i sàtira són els pilars d'aquesta obra centenària al municipi dirigida, enguany, per Elisa Poch i representada per 60 actors acompanyats de més de 30 persones darrera l’escenari. 23 escenes acompanyats de la música en directe dirigida pel pianista molinenc, Joan Monné.

13 de gener de 2020

El passat cap de setmana 11 i 12 de gener finalitzaven les representacions a Molins de Rei de Els Pastorets "El bressol de Jesús" de Frederic Soler, en Pitarra. L'obra vol mantenir viva aquesta tradició que es representa a la vila des de finals de segle XIX comptant amb la peculiaritat que els de Molins de Rei són els únics en tot el territori català que porten a l'escenari el text que el dramaturg català, en Pitarra, va escriure el 1891.


60 actors i unes 30 persones darrera l'escenari, fan possible any rere any aquesta tradició tan arrelada a la cultura popular catalana, que combina passió pel teatre i associacionisme, sent molts els veïns i veïnes del municipi que la fan possible.

L'obra dirigida enguany per Elisa Poch, ha comptat amb les interpretacions en els papers d'en Garrofa i en Pallanga, de Manel Tuells i Sergi Armentano; i Sergi Homet i Marc Monné. En els papers de Raquel i Jessè, Paula Ferrer i Mireia Monné; i Noa Moreno i Adrià Garcia. En els papers de Satanàs i Sant Gabriel, Pau Canosa i Guillem Prats; i Neus Pérez, Mireia Victori i Anna Bermejo. Diversos actors en funció del dia de representació.


23 escenes dividides en dues parts d'una hora i mitja aproximadament cadascuna, amb música original escrita pel Mestre Blanch i dirigida en directe pel pianista de renom, Joan Monné.

L'obra també anomenada "En Garrofa i en Pallanga" es situa moments abans del naixement de Jesús. Satanàs i Sant Miquel com a representants del mal i el bé a la terra, centren l'acció en una petita comunitat de pastors. En Garrofa ric i a la vegada talòs, acabarà sent l'alcalde de la comunitat amb el seu amic inseparable Pallanga. Ambdós ofereixen al públic gran part del toc humorístic de l'obra amb les seves peripècies.


Per tant uns Pastorets únics a Catalunya per la singularitat del seu text i canviants any rere any gràcies a les aportacions dels diferents directors, molinencs i amants del teatre, que hi han passat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió