Constitució del 4t Consell d’Infants i el 2n Consell d’Adolescents de Molins de ReiEnumerant-los d’un en un. Així ha començat la constitució del 4t Consell d’Infants i el 2n Consell d’Adolescents de Molins de Rei. Ja fa quatre anys que a la vila es va decidir impulsar aquesta eina participativa com a marca de ciutat que té com a objectiu promoure valors, defensar els drets dels infants i treballar-los. De fet, Molins de Rei forma part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància des del novembre del 2018 gràcies a disposar d’aquest òrgan.


Avui, doncs, a part d’anomenar els futurs consellers, per una banda alumnes de cinquè i sisè de primària i per l’altre alumnat de primer a quart d’ESO de diversos centres educatius de la vila l’alcalde els ha fet un encàrrec específic. Un tema que el consell haurà de treballar durant aquest mandat.


La primera proposta, doncs, s’ha dirigit al Consell d’Infants. Xavi Paz ha formulat als consellers la següent pregunta: Com es pot incrementar el valor del reciclatge. Tenint en compte que Molins de Rei disposa d’un model de reciclatge propi.


Pel que fa al Consell d’Adolescents l’encàrrec s’ha enfocat cap a la crisi climàtica. Així doncs, se’ls ha plantejat el repte de treballar amb els 17 objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. I sense oblidar que Molins es troba situada en una àrea especialment contaminant.


D’ara endavant consellers tindran l’obligació de reunir-se una vegada al mes de manera ordinària, sempre i quan no sorgeixi algun imprevist que provoqui haver de convocar una sessió extraordinària.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió