Conferència empresarial ‘La integració de la robòtica col·laborativa industrial i de serveis a les P

La C d’empresa també forma part de la Candelera. Avui, dins el marc dels actes previs a la Fira de la Candelera, s’ha celebrat la conferència ‘La integració de la robòtica col·laborativa industrial i de serveis a les PIMES’.

Si una cosa és evident actualment és que la tecnologia avança contínuament. Es produeixen canvis constants i hem d’aprendre a conviure-hi. La robòtica és una branca de l’enginyeria que es troba en plena revolució però la seva aplicació a la vida diària encara és un tema bastant desconegut entre la població.


SR. CARLES SOLER, Director de Casiopea Rotòtics i president Fundació educaBOT


Avui, dins el marc dels actes previs a la Fira de la Candelera, s’ha celebrat la conferència ‘La integració de la robòtica col·laborativa industrial i de serveis a les PIMES’ amb l’objectiu de fomentar la sensibilitat de tenir una mentalitat oberta respecte a aquest tema nou que està arribant a les empreses i a la societat en general.


SR. CARLES SOLER, Director de Casiopea Rotòtics i president Fundació educaBOT


La conferència, doncs, ha tractat temes diversos com ara els valors de la robòtica col·laborativa i les seves aplicacions a les PIMES.


CARLES HERRERO: Regidor d’Empresa


Els dubtes però sempre apareixen davant d’una realitat que desconeixem. En aquest sentit, sorgeix la pregunta de les possibles amenaces dels robots cap a l’autonomia o la llibertat de les persones.


SR. CARLES SOLER, Director de Casiopea Rotòtics i president Fundació educaBOT


El que queda clar, doncs, és que la integració de la robòtica no forma part de cap invasió i que, en tot cas, es quedaran per fer-nos una vida més còmode.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió