Concentració per a l’alliberament dels JordisMolta fred i no gaire gent. Aquesta vegada la concentració per a l’alliberament dels Jordis que se celebra el dia 16 de cada mes ha caigut en dissabte. Poc seguiment, doncs, en un dia en què molts factors no acompanyacen la reclamació pels drets i les llibertats. Tot i això, no hi ha faltat els habituals.


Jordi Sánchez i Jordi Cuixart van ingressar a presó sense fiança el dia 16 d’octubre de 2017. Des de llavors l’ANC de Molins de Rei convoca cada mes una concentració de protesta davant l’Ajuntament. Avui s’han recordat algunes dades importants com, per exemple, que hi ha setze empresonats per haver exercit el dret a manifestació des de l’octubre de 2019, o nou més des del 2017 per defensar el dret a manifestació i posar urnes. També set detinguts per terrorisme de la coneguda ‘Operació Judes’, ara empresonats.


La concentració s’ha desenvolupat com és habitual, començant amb la lectura d’una carta firmada, aquesta vegada, per Jordi Cuixart i titulada ‘Tot depèn sobretot de vosaltres, els joves’.


Per finalitzar l’acte, com de costum, s’ha cantat el Cant dels segadors i s’han deixat sentir clams a favor de la independència.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió