Comerços molinencs ofereixen servei a domicili perquè els vilatans no tinguin que sortir de casa

Després de decretar-se l'estat d'alarma, molts comerços de Molins de Rei van començar a oferir serveis a domicili, però amb l'aturada de tota activitat no essencial, s'hi han sumat més establiments. La Unió de Botiguers, des del seu web, dóna a conèixer quins són. També el Mercat Municipal ha modificat el seu horari, fent-lo més intensiu, només obrint per la tarda els divendres fins a les sis i l'Ajuntament ha penjat al web una llista amb tots els establiments que ofereixen un servei especial, adherits o no al Botmol. #Molinscovid19

8 d'abril de 2020

Després de decretar-se l'estat d'alarma, molts comerços de Molins de Rei van començar a oferir serveis a domicili, però amb l'aturada de tota activitat no essencial, s'hi han sumat més establiments. La Unió de Botiguers, el Botmol, des del seu perfil de Facebook i des del seu portal web, dóna a conèixer quins són aquests comerços, amb una guia dels associats al Bot-Mol que es troben oberts o que ofereixen serveis de lliurament a domicili.


També des del seu portal web s'hi pot trobar tota la informació entorn a preguntes sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19 a Catalunya, alhora que aprofiten, des de l'entitat, per manifestar la petició perquè es dugui a terme un pacte local per rebaixar els lloguers dels comerciants davant el confinament.


El Mercat Municipal ha modificat el seu horari aquests dies, fent-lo més intensiu, obrint a les set del matí fins a les dues del migdia. Per la tarda només els divendres fins a les sis.


També des del web de l'Ajuntament es pot trobar una llista amb tots els establiments que faciliten comandes per telèfon, whatsapp i /o correu electrònic, entre ells també els que ofereixen servei a domicili, adherits o no a la Unió de Botiguers.


Des de l'inici del confinament tots els comerços del municipi que seguien oferint activitat, han estat prenent mesures de protecció. En els supermercats, cada vegada es fan més paleses. El petit comerç recorda amb cartells a la porta, les pautes a seguir de protecció civil, i molts clients esperen a l'exterior amb la distància de seguretat.


Recordem que en el xat que ha habilitat l'Ajuntament de la vila de difusió de missatges oficials per whatsApp, també es dóna informació sobre horaris i establiments oberts, a més d'una àmplia informació entorn a serveis com el de la deixalleria, que es troba tancat, activitats que s'ofereixen de forma confinada, telèfons d'interès, mesures econòmiques per particulars i comerciants, consells sobre despesa elèctrica domèstica, informació entorn als ERTOs , horaris del bus urbà o sobre les restriccions d'activitats, entre altres. Un xat de difusió oficial, on no es responen missatges i que l'interessat pot accedir enviant un missatge amb la paraula ALTA al telèfon 627 02 26 67.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió