Comencen les obres del nou polígon industrial de les Licorelles

Començaran aquesta pròxima setmana i es preveu començar les definitives a principis de l'any vinent

Les obres preliminars del nou polígon industrial de les Licorelles començaran aquesta setmana. L'empresa que s'encarregarà de l'execució del projecte aprovat l'any 2017 és Goodman, d'origen australià i està especialitzada en naus industrials logístiques.


Tal com ha explicat seu Country Manager, Ignacio Garcia, s'ha dividit la construcció en tres fases. La primera, destinada a la urbanització pública de la zona. En les setmanes vinents es demoliran les antigues construccions i s'ordenarà el territori. També, construint un accés al que serà el nou sector industrial.


IGNACIO GARCÍA, Country Manager de Goodman.


L'alcalde del municipi, Xavi Paz, ha valorat el projecte com una oportunitat per a Molins de Rei més enllà dels beneficis econòmics. I és que el territori de sol industrial ocupa més de 200 mil metres quadrats i s'ha aconseguit que un 66% sigui públic. Concretament, 135 mil metres quadrats.


En aquesta línia, la següent fase del projecte efectuarà obres de construcció i urbanització en part del sol però també de reforestació. Segons informa el representant de Goodman, es recuperaran més de 120 mil metres quadrats del parc de Collserola.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Finalment, l'última fase del projecte seran les obres de construcció de dues naus logístiques en el sector. Una de distribució i una altra, de multinivell, les quals es preveu tenir operatives l'estiu de 2020.


Les obres del projecte començaran definitivament a principis de l'any que ve.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió