Cercavila de gegants, circ i poesia pel dissabte de Festa Major

La cercavila de gegants, un matí de circ i la cinquena sessió de Poesia a les cases donen vida al segon dissabte de festa major
La cercavila de gegants ha sigut el tret de sortida del dissabte de festa major, un recorregut pels carrers verge del Pilar, Felip Canalies, Sant Isidre i Ferran Agulló, acompanyats de música i aplaudiments i sota la consigna de mantenir distància i evitar les aglomeracions.


Per als més petits el pati de l'escola del Palau ha acollit un matí de circ carregat de malabars i equilibris.


I, finalment, en homenatge a Francesc Garriga barata, la cinquena setmana de poesia a les cases ha tingut lloc un cop més al pati de ca n'ametller, aquest cop protagonitzada per l'antic vicari a Molins de rei durant els anys seixanta, Francesc Orenes, que va començar a escriure poesia des de ben jove i en el certamen ens presenta el seu segon poemari.


FRANCESC ORENES, poeta


El poeta ens ha llegit els poemes del seu nou llibre, Temps de Verema, una selecció dels poemes fets en els últims deu anys.


FRANCESC ORENES, poeta


Així doncs amb una combinació d’activitats de caire cultural, per a tots els públics se celebrava un matí de dissabte de festa major que ha sabut fer front a les adversitats causades per la pandèmia.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió