Campanya “Jo Acuso” d’Òmnium Cultural a Molins de Rei

"Són temps complicats, tenim els drets i les llibertats en joc (...) La gent hauria d'implicar-s'hi una mica més."

Jordi Redondo, Junts Òmnium CulturalA principis d’any, Òmnium Cultural va començar la campanya “el judici a la democràcia”. Així, sota el lema “jo acuso”, s’han organitzat activitats arreu del territori català, espanyol i inclús, a escala europea.


Volen arribar a celebrar-ne mil arreu de Catalunya i en aquest sentit, a Molins de Rei s’ha celebrat una reunió de socis i sòcies i una taula rodona a la sala gòtica.


Hi ha participat la teresiana i activista pel dret de les persones en exclusió social, Victòria Molins; l’enginyer, activista i exdiputat al Parlament de Catalunya, Joan Giner i el membre de la junta d’Òmnium Cultural, Jordi Redondo.

L’acte l’ha moderat Oriol Romeu, coordinador de programes de Ràdio Molins de Rei.


Els ponents han insistit en què el judici de l’1 d’octubre és injust i han valorat que no només vulnera els drets fonamentals dels catalans i de les catalanes, sinó de tots els ciutadans de l’estat espanyol. De fet, en diverses intervencions s’ha ressaltat que algun dels drets que s’estan vulnerant són la llibertat d’expressió, el dret de reunió, de dissidència política o d’autodeteminació.


VICTÒRIA MOLINS, Teresiana i activista.


JOAN GINER, Activista i exdiputat Parlament de Catalunya.


JORDI REDONDO, Junta Nacional Òmnium Cultural.


També s’ha repartit un exemplar dels diaris que va començar a publicar Òmnium Cultural a l’inici del judici a tots els assistents i assistentes. Aquests són mensuals i gratuïts i pretenen informar de tot el que passa al judici dels i les líders independentistes empresonades i l’1 d’octubre.


A més, l’esdeveniment també ha servit per celebrar que les activitats que desenvolupa Òmnium Cultural de Molins de Rei es començaran a reconèixer oficialment per la Junta Nacional de l’organització. Per tant, començarà a ser una secció local de la seu territorial d’Òmnium Cultural al Baix Llobregat.


I és que a Molins de Rei ja en formen part unes 800 persones. Tot i així, demanen més col·laboració.


JORDI REDONDO, Junta Nacional Òmnium Cultural.


TERESA LLOPART, Coordinadora Òmnium Cultural Molins de Rei.


Durant l’acte també s’ha projectat l’espot d’aquesta campanya comunicativa “El Judici a la democràcia-Jo acuso.”

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió