Ca n’Iborra, compromès amb el medi ambient

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha presentat el nou espai públic verd del projecte d’urbanització de Ca n’Iborra. Ho ha fet en una roda de premsa a la mateixa cruïlla del Passeig del Terraplè amb el carrer Verdaguer on l’empresa Wayhouse hi ha construït 89 habitatges sostenibles. També ha anunciat que el consistori estudiarà la mobilitat futura al barri.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat un nou espai verd públic que fa cruïlla del Passeig del Terraplè amb el carrer Verdaguer. Aquesta és una de les zones més transitades del municipi, sobretot, per vianants ha explicat l’alcalde, Xavi Paz, en una roda de premsa, també acompanyat pel regidor de sostenibilitat, obres i llicències Àlex Herrero.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Aquest projecte d’urbanització de Ca n’Iborra, situat al barri de la Granja, ha estat desenvolupat per l’empresa promotora i constructora Wayhouse. Els seus representants han explicat que s’hi han construït 89 pisos i 2 locals situats a la planta baixa de l’edificació.

A més, asseguren construir habitatge de qualitat a un preu assequible i alhora, estar compromesos amb l’espai públic. També desenvoluparan el nou projecte de Can Coll.


Representant WAYHOUSE.


En aquesta línia, Paz ha recalcat que la promoció de Ca n’Iborra ha representat uns ingressos de més de mig milió d’euros pel consistori, que s’utilitzaran per fer polítiques de sòl i d’habitatge. A més, també ha anunciat l'impuls d’un estudi de mobilitat encarat en aquesta nova zona on hi haurà nous veïns a partir del mes de maig.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Des de l’Ajuntament afirmen que ja fa anys que “s’està dignificant” aquest eix de la vila. Així, han recordat altres actuacions, com l’ampliació de la vorera del passeig del Terraplè i, esperen, diuen, seguir treballant en benefici de la mobilitat al municipi.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió