Ca'n Ametller acull l'exposició #foto#ficció#mirades

"Sobretot intento fer que tinguin una visió de la fotografia diferent. "

- Espe Pons, Fotògrafa i comissària de l’exposició.No son pocs els alumnes que han passat per les classes de fotografia d’Espe Pons del Casal de la Dona de la Federació Obrera. Ara, celebren cinc anys des que es va iniciar aquesta aula i han considerat que era un bon moment per fer un recull d’alguns dels projectes que s’hi ha realitzat durant aquest temps.


ESPE PONS, fotògrafa i comissària de l’exposició.


El nou alcalde de Molins de Rei Xavi Paz ha donat la benvinguda i ha recordat la importància de la fotografia com a reflex de la realitat diària.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Es tracta d’una mostra de dotze estudiants, la majoria del curs d’iniciació a la fotografia i d’altres que han fet el curs de fotografia d’autor. Per a molts d’ells és la primera vegada que exposen en una sala.


ESPE PONS, fotògrafa i comissària de l’exposició .


Així doncs, l’alumna la Maria Iborra ha centrat el seu projecte en el motiu del ‘per què no’.


Una reflexió en contra de la lògica ordinària que, com diu ella, ens limita i ens porta a veure únicament el que s’ha après com a correcte. D’aquesta manera la seva obra pretén generar sentiments contradictoris a l’espectador.


Un altre projecte és el de Sergi Conde, que va escollir el seu reportatge com un acompanyament personal en el moment de ser pare. Una experiència que ha volgut reflectir allunyant-se d’una visió romàntica.


L’espai de Can Ametller, doncs, acollirà a les seves parets aquesta exposició fins l’onze de juliol. Vuit mirades diferents que ens mostren, a través dels ulls dels vuit fotògrafs molinencs, la seva realitat més propera.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió