Bon temps i gran assistència al matí del dissabte de La Candelera

Amb un sol radiant ha començat el matí del dissabte, una temperatura agradable que ha atret molts assistents. Estands i estands de paradetes han omplert com cada any el centre de la vila.

Diuen que si la Candelera plora l’hivern és fora i si la Candelera riu, l’hivern és viu. Si hem de jutjar els propers dies pel temps que ha fet avui podem estar segurs que la primavera traurà el cap ben aviat. Així doncs, amb un sol radiant ha començat el matí d’aquest dissabte, una temperatura agradable que ha atret molts assistents. El centre de Molins de Rei, doncs, no ha tardat a omplir-se i des de ben d’hora els carrers de la vila han abandonat el seu aspecte habitual per convertir-se en un anar i venir constant de visitants. Es tracta d’uns dies en què la vila acull un gran nombre de visites de pobles i ciutats dels voltants. De fet, el divendres començava oficialment la Fira però el dissabte sol ser un dia de gran activitat.


Diverses propostes que s’agrupen per zones. Per exemple, a l’entorn de la Biblioteca El Molí s’hi ha deixat veure com cada any la Mostra de la Construcció on diversos paletes construeixen una peça pensada per ser visible durant un any. Al seu costat, els més petits, també molt ben equipats, participaven a la mostra d’oficis. I mentre uns preferien construir maquetes d’altres demostraven les seves aptituds musicals a sobre l’escenari. Els nens del Col·legi Virolai, acompanyats de la seva mascota, regalaven una actuació que mantenia molt ocupats, els seus fans incondicionals, els seus pares.


Però si per si alguna cosa és coneguda arreu la Fira de la Candelera, a part del famós Planter, és per la seva gastronomia. Estands i estands de parades de menjar han omplert com cada any el Passeig del Terraplè d’un extrem fins a l’altre. Entre elles, no hi ha fallat la característica xurreria, o les seves parades de desenes de varietats d’embotits i formatges.


També olives, pans de mides considerables, brioixeria amb magdalenes i donuts gegants. O allò que mai pot faltar a una fira, garrapinyades i llaminadures de tots els colors.

I per als gourmets més exigents tampoc hi ha faltat el showcooking habitual amb cuiners de referència. Avui, amb el ceviche com a protagonista a càrrec del xef Pablo Ortega del restaurant de Barcelona Ceviche 103.


Però tant de menjar, al final, fa venir set. I no ha estat només un el que s’ha apropat des de ben d’hora a les paradetes que formaven la Mostra del Vi. Primer tímidament però més entrat el matí la Plaça de la Llibertat s’ha omplert de gom a gom. Una mena de ritual que començava a la cua dels tiquets de degustació, continuava als stands i acabava a la taula amb bona companyia i una copa de vi.


Un inici de fira, doncs, que a jutjar pel nombre d’assistents comença amb molt bon peu.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió