Arriba el Nadal a Molins de Rei amb l’encesa de llums nadalenques

Molins de Rei ha donat la benvinguda al Nadal amb l'encesa de llums dels carrers, nadales i un arbre gegant ple de desitjos. El punt principal ha estat la plaça de Catalunya.

Molins de Rei ja ha encès les llums de Nadal per donar la benvinguda a les festes i a la campanya nadalenca 2019. S'ha fet des de la plaça de Catalunya, on durant la tarda alguns infants han guarnit amb desitjos el gran avet col·locat per la Unió de Botiguers Botmol.


Enguany, l'encesa de llums ha comptat amb l'actuació del Grup Coral Quòdlibet. Han interpretat nadales internacionals i nacionals com "Allà en un pessebre", "Nadal" o "Hoy Belen."


Ara els carrers i els comerços locals esperen la 13a Fira de Nadal que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre. Un any més la Unió de Botiguers i l'Ajuntament han optat per organitzar aquesta festa tradicional que oferirà tota mena de productes per regalar.


Així també, Molins de Rei comptarà amb més llums, guarniments, música nadalenca i avets, plantes de nadal i figuretes de pessebre per aquestes dates.

Durant aquesta campanya, recorden els organitzadors, també es col·laborarà amb la Creu Roja en la recollida de joguines pels menuts de famílies que ho necessitin.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió