Anna Tresserra ens parla de la nutrició durant el tractament del càncer

Ja fa dos anys Anna Tresserra, química, nutricionista i epidemòloga nutricional va engegar el projecte “Què i com menjar durant el càncer” orientat a la gestió nutricional durant el tractament del càncer, un projecte que va néixer fruit de l’experiència pròpia


Aina Sanllehí Galera / 5 de novembre de 2020


"Què i com Menjar durant el càncer" és el projecte que va impulsar fa dos anys la molinenca Anna Tresserra, realitzat juntament amb altres professionals de l'àmbit nutricional, d'oncologia i de recerca. A més, la xarxa audiovisual local va incorporar la proposta col·laborant, així, a la realització dels audiovisuals.


L’Anna va estudiar química i tecnologia d'aliments i, de fet feia anys que es dedicava a la nutrició i la epidemiologia nutricional quan l'experiència pròpia la va portar a dedicar-se professionalment a l’àmbit oncològic, amb l'objectiu d'ajudar a la gestió de l'alimentació durant el tractament de la malaltia.


El projecte es concreta en una pàgina web que recull diferents continguts audiovisuals disponibles, gratuïts i fàcils de trobar amb les receptes classificades segons els efectes secundaris del tractament del càncer, a més de l’explicació d’alguns d’aquests efectes. També s'hi donen consells i s’hi desmunten mites relacionats amb l'alimentació durant el càncer.


L'equip amb ganes i il·lusió encara el futur del projecte de forma positiva, amb la intenció de fer-lo créixer i ampliar les propostes nutritives, a més d'avaluar quin efecte han tingut a les persones que les han seguit durant el pas de la malaltia.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió