Marta Garcia Marín és la guanyadora del cartell de Festa Major 2020

S'ha presentat en roda de premsa el cartell guanyador que representarà la Festa Major 2020 de Molins de Rei. Es titula ‘Simbiosi’ i la seva autora és Marta Garcia Marín.Durant aquestes dates, els anys anteriors Molins de Rei ja disposa oficialment de la imatge que representa la Festa Major. Enguany, però, els moments d'incertesa que estem vivint han fet atrassar tots els preparatius i no ha estat fins fa poc que l'Ajuntament ha pogut anunciar que, tot i que amb un altre format, la festa major se celebraria. Avui, doncs, s'ha presentat en roda de premsa el cartell guanyador que representarà aquesta festa Festa Major 2020 que s'allunyarà una mica de la normalitat.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


AINOA GARCIA, Regidora de Cultura


Enguany al concurs s'hi han presentat 10 participants i la guanyadora ha estat Marta García Marín. La premiada doncs, després d'estar escollida d'entre el jurat format per L’Alcalde de Molins de Rei, la regidora de Cultura, el responsable de comunicació de l’Ajuntament de Molins de Rei, un artista, undels autors de cartells de Festa Major d’altres anys i una persona jove vinculada al món associatiu i cultural de la vila, ha estat obsequiada amb 900 euros i ha explicat el seu cartell. Amb el títol"Simbiosi",ha volgut representar de la manera més senzilla possible la imatgeria del poble.

MARTA, Guayadora concurs de cartells Festa Major Molins de Rei


Una Festa Major que tot i que serà diferent, mantindrà la mateixa essència. Així doncs, també ha explicat que, tal i com mostra el cartell, l'ajuntament també treballarà amb consens, unió i una mateixa línia.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió