Actuació de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei dins del marc de La Candelera

Des de fa uns anys, no poden faltar dins del programa de La Candelera, les danses tradicionals catalanes a càrrec de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei i que tenen lloc a la plaça de l’Ajuntament per donar pas, seguidament, a la ballada de sardanes.

26 de gener de 2020

Des de fa uns anys, no poden faltar dins del programa de La Candelera, les danses tradicionals a càrrec de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei. Cada any, durant el matí de diumenge del cap de setmana previ a la fira, té lloc a la plaça de l’Ajuntament aquesta mostra de la cultura popular catalana que dóna pas, seguidament, a la ballada de sardanes.


El passat diumenge 26 de gener al migdia, per tant, el Cos de Dansa, les seccions Infantils i la secció Juvenil van oferir diversos balls tradicionals catalans gràcies als seus dansaires, molts d’ells joves. Una mostra del període de creixement que viu l’entitat i que coincideix, en part, amb l’entrada com a director a l’Esbart, del barceloní, Xavier Bagà, qui en més d’una ocasió ha afirmat que a aquests grups de dansa els hi cal promoció.


Ell mateix presentava, durant el passat diumenge al matí, les coreografies a càrrec dels ballarins i ballarines de les diverses seccions de l’entitat molinenca.


Públic, familiars i amics van poder gaudir dels balls dels membres de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei durant aquesta actuació que té lloc dins del programa de la Fira de la Candelera, una de les moltes que l’agrupació ofereix a la vila junt amb altres també rellevants com la de Carnestoltes amb el ball de l’aristocràcia o la de Festa Major.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió