Acte cultural d'ANC i Òmnium de Molins coincidint amb la sortida de la presó de 48 hores de Cuixart

ANC i Òmnium de Molins de Rei es concentren davant de l’Ajuntament molinenc en favor dels presos polítics i exiliats catalans. Des de l’empresonament dels Jordi, el 2017, que les entitats independentistes de la vila es manifesten per la causa catalana; a partir d’ara però la convocatòria tindrà també un caire cultural. El passat dijous 16 de gener la cantant, Montse Toran, i el pianista, Jordi Suàrez, van posar la música en aquest acte de reivindicació de les llibertats catalanes.

16 de gener de 2020


Com cada dia 16 de mes a les 8 del vespre, ANC i Òmnium de Molins de Rei es concentren davant de l’Ajuntament molinenc en favor dels presos polítics i exiliats catalans. Des de l’empresonament dels Jordi, el 2017, que les entitats independentistes de la vila es manifesten per la causa catalana; a partir d’ara però la convocatòria tindrà també un caire cultural. El passat dijous 16 de gener la cantant, Montse Toran, i el pianista, Jordi Suàrez, van posar la música en aquest acte de reivindicació de les llibertats catalanes.


Des de l’organització es van llegir unes paraules amb les que mostraven la satisfacció per l’alliberament dels dos últims CDR detinguts; mostrant-se crítics amb l’estat espanyol tot titllant-los de no ser un estat de dret on la justícia funcioni. Si fos així, asseguraven, s’arxivaria la causa i el jutge plegaria.


Van recordar que l’estat espanyol segueix dins del clima repressiu i lluny de pacificar, dins aquest marc en què Puigdemont i Comín han pogut fer acte de presència al plenari europeu, es posa en marxa el procés per debatre la retirada de la immunitat dels dos eurodiputats.


Llegides les paraules; Montse Toran i Jordi Suàrez, van posar la música en aquest acte de recolzament que coincidia amb la sortida de la presó de 48 hores del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.


Es van interpretar quatre peces: La presó de Lleida, El cant dels ocells, Abril del 74 i Els segadors. Abril del 74 de Lluís Llach es va cantar de forma conjunta, amb la participació del públic present a la plaça.


ANC i Òmnium de Molins de Rei recorden que seguiran manifestant-se cada dia 16 de mes a les 8 del vespre davant del consistori molinenc per tal de defensar els drets civils i les llibertats dels catalans.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió