2a edició dels Premis Balcons Florits

"Les plantes donen energia, vida i salut"

Carme Madorell, Regidora de TurismeL’Ajuntament de Molins de Rei ha atorgat els premis Balcons Florits 2019. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte “Viles Florides” de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, en la qual Molins de Rei va començar a participar l’any passat.

L’objectiu és transformar els espais públics a traves de l’enjardinament i la millora dels espais verds. D’aquesta manera, des de la regidoria de Turisme del consistori han volgut convidar als veïns i les veïnes a ornamentar també els seus balcons i promoure-ho com un atractiu a la vila.


CARME MADORELL, Regidora de Turisme Molins de Rei.


En aquesta segona edició però, s’ha comptat amb 15 propostes, deu menys que l’any passat. L’Ajuntament atribueix aquesta davallada a què el concurs ha coincidit amb la Setmana Santa.


CARME MADORELL, Regidora de Turisme Molins de Rei.


Els premis els han entregat la Regidora de Turisme, Carme Madorell, i l’alcalde de la vila, Ramon Sánchez, d’acord amb el veredicte del jurat: David Batlle, d’Agrollavor, Joan Anton Cazorla, de la Jardineria Moix i Manel Hernández.


CARME MADORELL, Regidora de Turisme Molins de Rei.


La guanyadora del concurs ha estat la paraguaiana Norma Areco, qui ha rebut un xec d’Agrollavor de cent euros i ha destacat que ella procura tenir flors al balcó durant tot l’any. En segona posició, ha quedat el balcó de la Núria Riera, qui ha aconseguit un altre xec d’Agrollavor. Aquest, valorat en 50 euros. I finalment, Raquel Olivella s’ha endut el tercer premi: un hort vintage.

Des del consistori esperen augmentar la participació en properes edicions. Ressalten que aquest moviment va més enllà de propiciar espais atractius i que ajuda a assolir que Molins de Rei sigui un municipi de referència.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió