21 concentracions per l'alliberament dels Jordis

"Un poble no pot deixar de lluitar per allò que creu que és just, encara que sigui el què és legal."

- Teresa Llopart, Coordinadora Òmnium Cultural de Molins de Rei.Ja fa vint-i-un mesos que Jordi Sánchez, expresident d’Òmnium Cultural, i Jordi Cuixart, de l’ANC, van ingressar a presó sense fiança per una sentència de l’Audiència nacional.


Això va ser el dia 16 d’octubre de 2017 i els Jordis es van convertir en els primers líders independentistes empresonats del procés català.


Com cada mes, una cinquantena de persones s’ha concentrat a la plaça de l’Ajuntament de Molins de Rei per demanar el seu alliberament. Els manifestants denuncien que s’estan vulnerant drets fonamentals i que per tant no es pot abandonar la lluita.


TERESA LLOPART, Coordinadora Òmnium Cultural de Molins de Rei.


Des d'Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana de Molins de Rei, han llegit una carta que Jordi Sánchez ha escrit des de presó i un fragment del llibre “Cartes als presos polítics” Lola Samerón. D’aquesta manera, han volgut defensar que tant els acusats com la mateixa societat catalana pateixen repressió.


TERESA LLOPART, Coordinadora Òmnium Cultural de Molins de Rei.


Finalment, el cant dels Segadors, ha conclòs aquesta vint-i-unena concentració en reclam de la llibertat dels presos independentistes.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió