Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2019 Molins de Rei Televisió

La Policia local de Molins de Rei visita infants que fan anys dins d'aquest marc extraordinari pel covid-19. La Guàrdia Urbana de Molins de Rei s'ha sumat, així, a la iniciativa d'altres municipis i ofereixen la possibilitat d'oferir una felicitació especial als menuts de la vila des de davant de casa seva.

3 d'abril de 2020

La Policia local de Molins de Rei visita infants de la vila que fan anys dins d'aquest marc extraordinari pel covid-19. La Guàrdia Urbana de Molins de Rei s'ha sumat, així, a la iniciativa d'altres municipis i ofereixen la possibilitat d'oferir una felicitació especial als menuts de la vila des de davant de casa seva. Unes visites úniques que es poden seguir des del seu perfil d'instagram.

Les felicitacions compten amb la sorpresa del nen o la nena, primerament des del balcó, i d'un regal de part del mateix cos de policia, amb el que encoratgen a seguir quedant-se a casa tot i saber que són dates que els infants els agradaria compartir amb més gent.

35 views

La biblioteca El Molí de Molins de Rei celebra 1 any d'una manera més virtual pel confinament. En el seu blog s'hi pot trobar un vídeo amb motiu de l'aniversari amb un recull dels actes i activitats de l'equipament durant aquests mesos.

3 d'abril de 2020

La biblioteca El Molí de Molins de Rei celebra 1 any d'una manera més virtual pel confinament. En el seu blog s'hi pot trobar un vídeo amb motiu de l'aniversari amb un recull dels actes i les 273 activitats realitzades per l'equipament durant aquest temps.


El 30 de març del 2019 l'espai obria les seves portes per acabar rebent, després de 12 mesos, un total de 59.486 visites, 11.555 usuaris inscrits amb 1.583 de nous. Ha engegat noves activitats: com els tallers TIC per a totes les edats, Vet aquí una vegada, Club de lectura infantil Somiallibres, Club de lectura dramatitzada, Grup de conversa en anglès, Club d’escriptura, entre altres.


Dins d'aquest marc excepcional i alhora d'aniversari, la biblioteca recorda el Dia de la Literatura Infantil i Juvenil, el passat 2 d'abril, amb un vídeo també sobre una activitat que els infants poden fer aquests dies des de casa. Un petit teatre amb materials reciclats per a que els menuts puguin explicar-hi contes.


La biblioteca El Molí també recorda que els usuaris més petits poden gaudir de la història de la Lecturina i alhora descarregar-se una plantilla per dibuixar-hi sobre aquest personatge. El dibuix s'haurà de guardar per quan torni estar oberta la biblioteca i decorar així la sala infantil de l'equipament.

7 views