Dreams significa una recopilació de la trajectòria conjunta del saxofonista molinenc Miquel Bofill i el pianista i compositor del disc, Albert Guinovart, que van actuar divendres al vespre al teatre de La PeniEl saxofonista molinenc Miquel Bofill i el pianista i compositor Albert Guinovart van presentar-nos divendres al vespre al teatre de la Peni, Dreams el disc compost pel pianista i interpretat per la parella de músics.


Bofill i Guinovart es coneixen com a estudiants al conservatori i des d'aleshores han actuat i han fet música de cambra junts en nombroses ocasions. De fet, el disc és el document sonor que enregistren com a testimoni de tota aquesta trajectòria conjunta.


És dels primers concerts que fan junts després del confinament i havent passat per l'anul·lació de moltes actuacions.


Aquest és, doncs, un exemple més d'una clara aposta per la cultura, que malgrat les restriccions i mesures, aconsegueix fer camí endavant, en aquest cas en el marc d'activitats planificades per la Festa Major 2020.

10 views

Tot i les dificultats per preparar l’espectacle i les restriccions a l’hora d’assajar, l’esbart dansaire ha seguit buscant maneres de reunir-se i treballar i així ho han volgut plasmar a l’espectacle d’aquesta Festa Major. “Reflex” és el títol d’una funció que ens apropa a la realitat viscuda pel grup dansaire.La tarda de diumenge de Festa Major l’ha protagonitzat l’esbart dansaire de Molins de Rei en un espectacle que va comptar amb dues representacions, una a les cinc de la tarda i una a les set del vespre al teatre de la Peni.

Sota el títol de “Reflex”, ens van oferir una exhibició que havia estat treballada des del des del confinament a través dels assajos virtuals i així ho han volgut mostrar a l’escenari, amb imatges de les seves pantalles mentre assajaven durant el confinament i reproduint escenes que es produien fa un mesos des de casa.


Les noves restriccions de la pandèmia els han obligat a replantejar-se el tipus d’espectacle adaptant els balls buscant un menor contacte entre els ballarins

Ens ho expliquen:


SANDRA BOU, membre de l’esbart dansaire


MARIA GARCIA, membre de l’esbart dansaire


MARC VALLEJO, membre de l’esbart dansaire


Així doncs, tot i les dificultats per preparar els assajos i les restriccions a les que s’han hagut d’adaptar, l’esbart dansaire ha sigut el protagonista de la tarda de diumenge de la festa major, amb la intenció de seguir promovent el folklore català a la vila.41 viewsDesprés d'un primer matí de dissabte de Festa Major amb gegants i poesia ha arribat la tarda. Aquesta vegada la màgia i la poesia han estat els protagonistes d'un vespre molinenc en què, tot i la situació actual, no s'ha aturat l'activitat.


El pati de l'escola La Sínia ha estat l'escenari d'Il·lusions, l'espectacle del mag Sergi Armentano que ha emocionat els més petits i també no tant petits de la vila.

Fragment Sergi Armentano


Mentrestant, pels carrers del centre vila els Gegants de Molins de Rei feien el segon recorregut del dia. Això sí, mentre els espectadors s'ho miraven de lluny, ja que estava prohibit afegir-se a la cercavila per raons de seguretat.


Fragment Gegants


I ja per arrodonir el dia els molinencs s'han deixat sorprendre per la música popular del cantautor Jaume Arnella.


Tall: JAUME ARNELLA, cantautor i folklorista


Fragment Jaume Arnella.


Amb alegria, doncs, ens ha regalat un concert de vivències, històries i pensaments.

13 views

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió